Suxing Century Apparel Co., Ltd. sing dununge ing Changzhou City, Provinsi Jiangsu, China, minangka perusahaan integral produksi lan perdagangan. Iki didegaké ing taun 1992 lan anak perusahaan sing paling representatif kaya ing ngisor iki: Changzhou City Suxing Garment Co. Ltd. Hubei Suxing Garment Co. Ltd.…