Video

Metal Detektor

Mesin Quilting Otomatis

Mesin Ngisi Mudhun Otomatis

Lini Produksi

Mesin Cutting Otomatis

Mesin Jahit Otomatis

Sewing Line In Working

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita