Warta

  • Apixaban and Rivaroxaban

    Apixaban lan Rivaroxaban

    Ing taun-taun pungkasan, dodolan apixaban saya cepet, lan pasar global wis ngluwihi rivaroxaban. Amarga Eliquis (apixaban) duwe kaluwihan tinimbang warfarin kanggo nyegah stroke lan getihen, lan Xarelto (Rivaroxaban) mung nuduhake ora murah. Kajaba iku, Apixaban ora ...
    Waca liyane
  • Guangzhou API exhibition in 2021

    Pameran API Guangzhou ing taun 2021

    Pameran Bahan Baku / Penengah / Bahan Bakar / Peralatan Farmasi Internasional ke-86 (ringkesna API China) Panjadwal: Reed Sinopharm Exhibition Co., Ltd. Wektu pameran: 26-28 Mei, 2021 Lokasi: Komplek Pameran Impor lan Ekspor China (Guangzhou) Skala pameran: 60.000 meter persegi ...
    Waca liyane
  • Asam obetikolik

    Ing tanggal 29 Juni, Farmasi Intercept ngumumake yen wis nampa aplikasi obat anyar lengkap saka AS AS babagan asam obetikolik agonis FXR (OCA) kanggo fibrosis sing disebabake surat Response steatohepatitis (NASH) non-alkohol (NASL). FDA nyatakake ing CRL sing adhedhasar data ...
    Waca liyane
  • Remdesivir

    Ing tanggal 22 Oktober, wektu Wétan, FDA AS resmi nyetujoni antivirus Veklury (remdesivir) kanggo digunakake kanggo wong diwasa 12 taun lan luwih tuwa lan bobote paling ora 40 kg mbutuhake rawat inap lan perawatan COVID-19. Miturut FDA, Veklury saiki dadi siji-sijine COVID-19 sing disetujoni FDA ...
    Waca liyane
  • Kabar persetujuan kanggo Kalsium Rosuvastatin

    Bubar, Nantong Chanyoo nggawe tonggak sejarah liyane! Kanthi upaya luwih saka setahun, KDMF pertama Chanyoo wis disetujoni dening MFDS. Minangka produsen Kalsium Rosuvastatin paling gedhe ing China, kita pengin mbukak bab anyar ing pasar Korea. Lan produk liyane bakal ...
    Waca liyane
  • Sertifikat Registrasi (Rosuvastatin)

    Waca liyane
  • Bedane Ticagrelor lan Clopidogrel

    Clopidogrel lan Ticagrelor minangka antagonis reseptor P2Y12 sing nyandhet plateboard adenosine diphosphate (ADP) kanthi cara nyegah ikatan adenosin difosfat (ADP) menyang reseptor P2Y12 plateboard lan aktivitas glikoprotein GPII mediator sekunder. Bot ...
    Waca liyane
  • Bedane antara tablet kalsium atorvastatin lan tablet kalsium rosuvastatin

    Tablet kalsium Atorvastatin lan tablet kalsium rosuvastatin minangka obat nurunake lipid statin, lan kalorone kalebu obat statin sing cukup kuat. Bedane khusus yaiku: 1. Saka perspektif farmakodinamika, yen dosis padha, efek nyuda lipid saka rosu ...
    Waca liyane
  • Apa sing Bakal Dikerteni Babagan Rosuvastatin

    Rosuvastatin (jeneng merek Crestor, dipasarake dening AstraZeneca) minangka salah sawijining obat statin sing paling umum digunakake. Kaya statin liyane, rosuvastatin diwenehake kanggo nambah tingkat lipid getih lan nyuda resiko kardiovaskular. Sajrone dasawarsa pisanan utawa rosuvastatin ana ing pasar, ...
    Waca liyane
  • Congratulating 70th Anniversary of Changzhou Pharmaceutical Factory!!!

    Sugeng Mengeti 70 Tahun Pabrik Farmasi Changzhou !!!

    Nganti tanggal 16 Oktober 2019, Pabrik Farmasi Changzhou duwe sejarah 70 taun, lan wis nutupi 110000m2 lan 900 karyawan sing makarya, kalebu 300 teknisi kanthi spesialisasi sing beda. Khusus kanggo ngasilake obat-obatan kardiovaskular ...
    Waca liyane
  • Kepiye Fette Compacting China ndhukung Peperangan nglawan COVID-19

    Pandemi global COVID-19 wis ngowahi fokus menyang pencegahan epidemi lan kontrol infeksi ing kabeh wilayah ing saindenging jagad. WHO ora nyoba ngupayakake kabeh negara kanggo nguatake persatuan lan kerja sama kanggo nglawan panyebaran penyakit epidemi kasebut. Jagad ilmiah wis digoleki ...
    Waca liyane
  • CPhI & P-MEC China 2019 ngrayakake lan entuk sukses gedhe ing Pabrik Farmasi Changzhou!

    MANAJEMEN R&D Platform R&D Sempurna Dibangun Institut Riset Farmasi, duwe stasiun seluler re-doktoral, nggabungake sumber daya kanthi lengkap, nyepetake kemajuan pangembangan ...
    Waca liyane