Kabar

  • Pameran Dina Kinerja Musim Semi/Musim Panas 2024: Kain Ramah Lingkungan

    Pameran Dina Kinerja Musim Semi/Musim Panas 2024: Kain Ramah Lingkungan

    Performance Days 2024 nampilake kemajuan multi-dimensi babagan perlindungan lingkungan, kemajuan teknologi, kemajuan teknologi lan integrasi konsep lingkungan dadi gaya.Daur ulang wis dadi penting, lan macem-macem kain anyar sing dibentuk kanthi kombinasi ...
    Waca liyane
  • Pameran Internasional RCEP × Su Xing

    Pameran Internasional RCEP × Su Xing

    Disponsori dening Departemen Perdagangan Provinsi jiangsu lan diatur dening Jiangsu Union Asia International Exhibition Co., LTD., Pameran Internasional RCEP "Three-Line Linkage" 2022 bakal dipamerake ing platform MatchupExpo saka 18-27 Juli 2022. Pameran kasebut mbukak nganti 10 ASEA...
    Waca liyane
  • Tren mudhun jaket katun: profil kunci

    Tren mudhun jaket katun: profil kunci

    Tema sing nyakup kabeh kaya gelombang energi global sing diluncurake kanthi ngilangi larangan.Energi iki kalebu macem-macem perspektif, ora mung siji.Tampilan anyar ngarep-arep nggawe masa depan sing luwih apik liwat desain siluet sing luwih elegan lan prasaja.1. Gaya jaket Siluet ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane nemtokake maneh marketing sandhangan ing jaman pasca-epidemi?

    Kepiye carane nemtokake maneh marketing sandhangan ing jaman pasca-epidemi?

    COVID-19 wis kena pengaruh banget lan ngganti kabeh jagad.Watesan lelungan, gangguan logistik lan penutupan toko bata-lan-mortir meksa perusahaan rasukan nganggo pendekatan pemasaran anyar lan luwih narik kawigaten menyang jagad digital.Teknologi 3D minangka pembalap penting ing ...
    Waca liyane
  • PEACEBIRD: Jaket sing ditekan

    PEACEBIRD: Jaket sing ditekan

    Nggunakake manca pisanan-baris lingkungan pangayoman dyeing teknologi, tektur kain macem, multi-fungsi mudhun deconstruction, cocok kanggo ski fungsi ergonomis saka anget lan angin lan kadhemen, sing highlights saka jaket mudhun iki.Ing babagan proses, Suxing nggunakake proses mencet ...
    Waca liyane
  • 2023 S/S Werna evolusi

    2023 S/S Werna evolusi

    Sawise wabah kasebut, konsumen menehi perhatian luwih akeh babagan penyembuhan, kelestarian lan rasa duweke, sing menehi inspirasi warna penyembuhan alami kanggo mindfulness lan serenity.Ing wektu sing padha, terus aktifitas sosial sing dipimpin dening komunitas konsumen inovator wis mimpin popularitas vi ...
    Waca liyane
  • JAKET DYE

    JAKET DYE

    Sulaman dada iku prasaja lan gampang, lan kain dicelup kanthi kepribadian anyar.Jaket mudhun dawa sing dipersonalisasi kanthi warna sing dicelup ngaktifake agitasi kanggo mulihake cara kuno, nuduhake postur sing keren lan nggantheng, lan nggawe tampilan sampeyan luar biasa.VIBE netral?Gaya kuliah Amerika?Kabeh gaya sampeyan ...
    Waca liyane
  • Changzhou· terus

    Spring wis nutupi saben sudhut kutha.Nalika kita ngrampungake musim semi, Kutha Changzhou dumadakan sepi.Ing wayahe, dalan mulet sepi.Dalan-dalan mabur kanthi acak, urip ora mesthi, nanging ora preduli kepiye carane ...
    Waca liyane
  • Kain wanita Tren Desain cerdas

    Kain wanita Tren Desain cerdas

    Desain cerdas ndhukung kain sing dirancang kanthi apik, lestari lan fungsional, lan ngupayakake nggawe gaya wanita sing luwih awet.Pangarep-arep lan panjaluk sing saya akeh kanggo produk, pengalaman, lan sistem sing luwih cerdas, prasaja, lan luwih ramah lingkungan ndadekake tema intelligen...
    Waca liyane
  • PEACEBIRD × MINIONS: CO-BRANDED DOWN JACKET

    PEACEBIRD × MINIONS: CO-BRANDED DOWN JACKET

    Jaket mudhun sing alus lan apik banget teka ing panggung, lan antek-antek kanthi tenang ninggalake tokoh sing nakal.Ing outline anget lan alus, sampeyan bisa nemu vitalitas saka limang beboyo ing atimu free.Proses sulaman paling anyar sing dikembangake dening departemen kain Suxing ing ...
    Waca liyane
  • PEACEBIRD× Wang Yibo: JAKET RAJUT

    PEACEBIRD× Wang Yibo: JAKET RAJUT

    Versi longgar nduweni rasa kelangan dalane dhewe, kabeh awak nganggo desain jahitan asimetris, nambah unsur jahitan tenunan rincian, luwih khas.Kain jas sing padhang nduweni rasa teknologi dhewe, sing ...
    Waca liyane
  • Sugeng Taun Anyar Kanggo Sampeyan

    Sugeng Taun Anyar Kanggo Sampeyan

    Dina iki, dina pungkasan taun 2021, deleng maneh ing taun kepungkur lan pikirake apa sampeyan bisa ngelingi kabeh sing sampeyan alami.Apa wae, supaya sampeyan mundhak, lan sapa, supaya sampeyan nangis ... "Unseal" setahun, dalan-dalan lan jalur kembang api wuhan ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3