Babagan Kita

Changzhou Suxing Century Apparel Co., Ltd.

about us

Komitmen Kita

Temokake kabutuhan pelanggan kanthi rega pilihan lan layanan kualitas

Sejarah kita

Wis wiwit saiki 1996,Fokus ing produksi garmen

Filsafat Kita

kejujuran, sentris pelanggan, berorientasi pasar, adhedhasar teknologi, jaminan kualitas.

DSC_0560.1

Sapa Kita

Perusahaan Su Xing dununge ing kutha Changzhou, Provinsi Jiangsu, China. Iki minangka perusahaan sing nggabungake produksi lan perdagangan. Diadegake ing taun 1992, perusahaan saiki duwe Changzhou Suxing garment Co., LTD Hubei Suxing garment Co., LTD Changzhou Suxing garment Co., LTD Perusahaan kasebut duwe 10 lini produksi, luwih saka 580 karyawan lan dodolan tahunan $ 55 yuta. Ing 2012, Perusahaan nggawe Hubei Suxing Garment Co., LTD

Prestasi Kita

Perusahaan iki minangka perusahaan produksi sandhangan paling gedhe ing wilayah Liangzihu, Kota Ezhou, Provinsi Hubei. Nduwe 980 karyawan lan 31 jalur majelis, kanthi nilai output tahunan 30 yuta dolar AS. Perusahaan Su Xing ngetrapake integritas filsafat bisnis sing ketat, sajrone pirang-pirang taun dening mitra dhaptar utama. Wis dadi perusahaan utama changzhou lan perusahaan sandhangan lokal Hubei. Akeh sertifikasi, sertifikasi "ISO9001" domestik, sertifikasi Amerika "Packaging (Global Garment Production Responsibility), sertifikasi RCS, sertifikasi RDS, sertifikasi stasiun senjata jarak jauh, HIGG SLCP, lsp. Perusahaan penguat uga diarani" perusahaan industri maju "," Perusahaan ekspor perdagangan manca maju "," integritas Kualitas perusahaan Cina "," Asosiasi Industri Garment Changzhou "wakil ketua perusahaan lan sapanunggalane.

FAQ

P: Kepiye carane miwiti proyek?

A: Kanggo miwiti proyek, kirim gambar desain kanthi dhaptar materi, jumlah lan finish. Banjur, sampeyan bakal entuk kutipan saka kita sajrone 24 jam.

P: Kita ora ngerti transportasi internasional, apa sampeyan bakal ngatasi kabeh logistik?

A: Mesthi wae. Pengalaman pirang-pirang taun lan forwarder kerja sama jangka panjang bakal ndhukung kita babagan iki. Sampeyan mung bisa ngandhani tanggal pengiriman, lan banjur bakal nampa barang ing kantor / omah. Masalah liyane diwenehake kanggo kita.

 P: Suwene Kanggo Sampling?

A: Biasane kanggo conto protokol butuh 3hari, kanggo sampel sms butuh 7-10 dina.

OCS

ISO

RWS

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita