Babagan awake dhewe

Changzhou Suxing Century Apparel Co., Ltd.

about us

Komitmen Kita

Nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi rega preferensial lan layanan berkualitas

Sajarah kita

Iku wis watara wiwit1996,Fokus ing produksi sandhangan

Filosofi Kita

kejujuran, customer-centric, berorientasi pasar, basis teknologi, jaminan kualitas.

DSC_0560.1

Sapa Kita

Perusahaan Su Xing dumunung ing kutha Changzhou, Provinsi Jiangsu, China.Iki minangka perusahaan sing nggabungake produksi lan perdagangan.Founded in 1992, perusahaan saiki ndarbeni Changzhou Suxing garment Co., LTD Hubei Suxing garment Co., LTD Changzhou Suxing garment Co., LTD Perusahaan iki duwe 10 jalur produksi, luwih saka 580 karyawan lan dodolan taunan $55 yuta.Ing 2012, Perusahaan ngedegake Hubei Suxing Garment Co., LTD

Prestasi Kita

Perusahaan kasebut minangka perusahaan produksi sandhangan paling gedhe ing wilayah Liangzihu, Kutha Ezhou, Provinsi Hubei.Nduwe 980 karyawan lan 31 jalur perakitan, kanthi nilai output taunan 30 yuta dolar AS.Su Xing perusahaan adhering kaku, integritas filosofi bisnis, kanggo akèh taun dening partners kadhaptar utama.Wis dadi perusahaan utama perusahaan garmen lokal Changzhou lan Hubei.Akeh sertifikasi, sertifikasi "ISO9001" domestik, sertifikasi "Packaging (Tanggung Jawab Produksi Garmen Global) Amerika, sertifikasi RCS, sertifikasi RDS, sertifikasi stasiun senjata remot kontrol, HIGG SLCP, lsp. Perusahaan Suxing uga dirating minangka "perusahaan industri maju", " Perusahaan ekspor perdagangan manca maju", "Integritas kualitas perusahaan Cina", "Asosiasi Industri Garmen Changzhou" wakil ketua perusahaan lan liya-liyane.

FAQ

P: Kepiye carane miwiti proyek?

A: Kanggo miwiti proyek sampeyan, kirimake gambar desain kanthi dhaptar materi, jumlah lan rampung.Banjur, sampeyan bakal entuk kutipan saka kita sajrone 24 jam.

Q: Kita ora kenal karo transportasi internasional, apa sampeyan bakal ngatasi kabeh logistik?

A: Mesthi.Pengalaman pirang-pirang taun lan forwarder kerja sama jangka panjang bakal ndhukung kita.Sampeyan mung bisa ngandhani tanggal pangiriman, banjur sampeyan bakal nampa barang ing kantor / omah.uneg-uneg liyane ninggalake kanggo kita.

 P: Suwene Suwene Kanggo Sampling?

A: Biasane kanggo sampel proto njupuk 3 dina, kanggo sampel sms njupuk 7-10days.

OCS

ISO

RWS

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita