Langkah pencegahan lan kontrol epidemi _ Pengetahuan pencegahan epidemi

Ukara Nyegah Epidemik Coronavirus

1 、 Kepiye masarakat bisa nglindhungi awake dhewe saka epidemi pneumonia anyar?
1. Nyilikake kunjungan menyang wilayah sing rame.
2. Biasa ventilasi ruangan sampeyan ing omah utawa kerja.
3. Tansah nganggo topeng nalika demam utawa batuk.
4. Cuci tangan kanthi asring. Yen sampeyan nutupi cangkeme lan irung nganggo tangan, cuci tangan dhisik.
5. Aja ngusap-usap mata sawise bersin, jaga-jaga lan njaga kebersihan pribadi.
6. Sanalika, masarakat umum ora butuh kacamata kanggo wayahe, nanging bisa nglindhungi awake dhewe nganggo topeng.

图片1

Pay Attention And Do Protection

Virus iki minangka novel Coronavirus sing durung nate ditemokake sadurunge. Negara kasebut mengklasifikasi infeksi Coronavirus iki minangka penyakit infeksi kelas b, lan nggunakake langkah pencegahan lan kontrol penyakit infeksi kelas. Saiki, sawetara provinsi ngluncurake tanggepan tingkat pisanan kanggo kahanan darurat kesehatan umum utama. Muga-muga masarakat uga bakal nggatekake lan nindakake tugas sing apik kanggo nglindhungi.

3. Kepiye cara nindakake plancongan bisnis?
Disaranake ngilangke interior lan lawang kendharaan resmi saben dina kanthi alkohol 75%. Bis kudu nganggo topeng. Disaranake supaya bus ngilangke gagang lawang lan gagang lawang nganggo alkohol 75% sawise dienggo.
4. Nganggo topeng kanthi bener
Topeng bedah: Bisa mblokir nganti 70% bakteri. Yen sampeyan menyang panggonan umum tanpa kontak karo wong sing lara, topeng bedah wis cukup. Topeng proteksi obat (topeng N95): bisa mblokir 95% bakteri, yen sampeyan bakal kontak karo pasien kudu milih sing kasebut.

Rencana pencegahan epidemi sing luwih maju, keamanan produksi kabeh bisa nangkep kanthi kuwat. Ing jaman perang, aja nganti entheng; ing wektu pencegahan lan kontrol massal, nglakoni tugas sing becik. Perlindhungan keamanan rampung, kita bakal duwe sesuk sing luwih apik !!!

图片1

Wektu kiriman: Jun-05-2020