Langkah-langkah pencegahan lan kontrol epidemi _ Kawruh pencegahan epidemi

Tindakan Pencegahan Epidemi Coronavirus Novel

1, Kepiye masyarakat umum bisa nglindhungi awake dhewe saka wabah radhang paru-paru anyar?
1. Nyilikake kunjungan menyang wilayah sing rame.
2. Ajeg ventilasi kamar ing omah utawa ing kantor.
3. Tansah nganggo topeng nalika lagi demam utawa watuk.
4. Cuci tangan kanthi asring.Yen sampeyan nutupi tutuk lan irung nganggo tangan, cuci tangan dhisik.
5. Aja nggosok mripat sawise wahing, njupuk perlindungan pribadi lan kebersihan sing apik.
6. Ing wektu sing padha, masyarakat umum ora perlu kaca tingal kanggo wayahe, nanging bisa nglindhungi piyambak karo topeng.

图片1

Pay manungsa waé lan Apa Proteksi

Virus iki minangka novel Coronavirus sing durung nate ditemokake sadurunge. Negara wis nggolongake infeksi Coronavirus novel iki minangka penyakit infèksi kelas b, lan ngetrapake langkah-langkah pencegahan lan kontrol penyakit infèksius kelas. Saiki, sawetara provinsi wis ngluncurake a respon tingkat pisanan kanggo darurat kesehatan masyarakat utama.Mugi masyarakat uga bakal menehi perhatian lan nindakake proyek apik kanggo nglindhungi.

3. Carane nindakake trip bisnis?
Dianjurake kanggo ngusap interior lan gagang lawang kendaraan resmi sapisan dina kanthi alkohol 75%. Bis kudu nganggo topeng.Disaranake bis ngilangke gagang lawang lan nangani lawang nganggo alkohol 75% sawise digunakake.
4. Nganggo topeng kanthi bener
Topeng bedah: Bisa ngalangi nganti 70% bakteri.Yen menyang panggonan umum tanpa kontak karo wong lara, topeng bedhah wis cukup. Topeng pelindung medis (topeng N95): bisa ngalangi 95% bakteri, yen sampeyan bakal kontak karo pasien kudu milih sing iki.

Maju perencanaan pencegahan epidemi, safety produksi kabeh nangkep kuwat.Ing mangsa perang, aja lenient;ing kaping Nyegah massa lan kontrol, nindakake proyek apik.Perlindhungan safety wis rampung, weichuang bakal luwih sesuk!!!

图片1

Wektu kirim: Jun-05-2020