Gabung Indeks Higg

图片2

Indeks Higg

Dikembangake dening Koalisi Busana Sustainable, Indeks Higg minangka seperangkat alat sing ngidini merek, pengecer, lan fasilitas kabeh ukuran - ing saben tahapan perjalanan kelestarian - kanthi akurat ngukur lan ngetung kinerja kelestarian perusahaan utawa produk.Indeks Higg nyedhiyakake ringkesan holistik sing nguatake bisnis kanggo nggawe perbaikan sing migunani sing nglindhungi kesejahteraan buruh pabrik, komunitas lokal, lan lingkungan.

Piranti Sarana
Higg Facility Tools ngukur dampak kelestarian lingkungan lan sosial ing fasilitas manufaktur ing saindenging jagad.Ana rong Higg Facility Tools: Higg Facility Environmental Module (Higg FEM) lan Higg Facility Social & Labour Module (Higg FSLM).

Standarisasi Pengukuran Dampak Sosial lan Lingkungan ing Fasilitas
Busana, alas kaki, lan produksi tekstil ditindakake ing ewonan fasilitas ing saindenging jagad.Saben fasilitas nduweni peran penting ing kelestarian sakabehe industri.Higg Facility Tools nawakake penilaian sosial lan lingkungan standar sing nggampangake obrolan ing antarane mitra rantai nilai kanggo ningkatake sosial lan lingkungan saben tingkatan ing rantai nilai global.

Modul Lingkungan Fasilitas Higg
Biaya lingkungan kanggo ngasilake lan nyandhang sandhangan dhuwur.Nggawe jins sing khas bisa mbutuhake meh 2.000 galon banyu lan 400 megajoule energi.Sawise dituku, ngrawat jins sing padha sajrone umur bisa ngetokake luwih saka 30 kilogram karbon dioksida.Sing padha karo nyopir mobil 78 mil.

Modul Lingkungan Fasilitas Higg (Higg FEM) ngandhani produsen, merek, lan pengecer babagan kinerja lingkungan fasilitas individu, menehi kekuwatan kanggo ningkatake kelestarian.
Higg FEM nyedhiyakake fasilitas gambaran sing jelas babagan dampak lingkungane.Iku mbantu dheweke ngenali lan menehi prioritas kesempatan kanggo perbaikan kinerja.

Modul Sosial & Tenaga Kerja Fasilitas Higg
Saben uwong pantes nyambut gawe ing lingkungan sing aman lan sehat, sing entuk gaji sing adil.Kanggo nambah kahanan sosial lan tenaga kerja kanggo para pekerja sing ngasilake milyaran sandhangan, tekstil, lan alas kaki saben taun, merek lan pabrikan kudu ngukur dampak sosial saka fasilitas global.

图片2

Modul Sosial & Tenaga Kerja Fasilitas Higg (Higg FSLM) ningkatake kahanan sosial lan tenaga kerja sing aman lan adil kanggo para pekerja rantai nilai ing saindenging jagad.Fasilitas bisa nggunakake penilaian skor kanggo mangerteni hotspot lan nyuda kesel audit.Tinimbang fokus ing kepatuhan, dheweke bisa ngaturake wektu lan sumber daya kanggo nggawe owah-owahan sistemik sing langgeng.
Terus gabung karo HIGG kanggo entuk evaluasi diri sing inovatif sing ngidini perusahaan ngevaluasi jinis materi, produk, pabrik lan proses proses ing konteks pilihan desain lingkungan lan produk.
Indeks HIGG minangka alat laporan kelestarian standar sing digunakake dening luwih saka 8.000 pabrikan lan 150 merek ing saindenging jagad. Iki ngilangi kabutuhan kanggo evaluasi diri sing bola-bali lan mbantu ngenali kesempatan kanggo nambah kinerja.


Wektu kirim: Apr-05-2020