Gabung karo Indeks Higg

图片2

Indeks Higg

Dikembangake dening Koalisi Pakaian Berkelanjutan, Indeks Higg minangka alat sing ngidini merek, pengecer, lan fasilitas kanthi kabeh ukuran - ing saben tahap perjalanan kesinambungan - kanggo ngukur lan ngetrapake kinerja keberlanjutan perusahaan utawa produk kanthi akurat. Indeks Higg ngirim ringkesan sakabehe sing menehi kekuwatan kanggo bisnis supaya bisa dandan sing migunani kanggo nglindhungi kesejahteraan para pekerja pabrik, komunitas lokal, lan lingkungan.

Piranti Fasilitas
Alat fasilitas Higg ngukur dampak keberlanjutan lingkungan lan sosial ing fasilitas pabrikan ing saindenging jagad. Ana rong Alat Higg Facility: Modul Lingkungan Fasilitas Higg (Higg FEM) lan Modul Sosial & Tenaga Kerja Higg (Higg FSLM).

Standardisasi Pangukuran Dampak Sosial lan Lingkungan ing Fasilitas
Produksi sandhangan, alas kaki, lan tekstil ditindakake ing ewonan fasilitas ing saindenging jagad. Saben fasilitas duwe peran penting ing kesinambungan industri. Alat Higg Facility nawakake penilaian sosial lan lingkungan sing standar sing nggampangake obrolan ing antarane mitra rantai nilai kanggo ningkatake saben tingkatan ing rantai nilai global kanthi sosial lan lingkungan.

Modul Lingkungan Fasilitas Higg
Biaya lingkungan kanggo ngasilake lan nganggo klambi larang. Nggawe sepasang jins sing khas bisa mbutuhake udakara 2.000 galon banyu lan 400 energi megajoula. Sawise dituku, ngrawat jins sing padha sajrone urip bisa ngetokake luwih saka 30 kilogram karbon dioksida. Sing padha karo nyopir mobil 78 mil.

Modul Lingkungan Fasilitas Higg (Higg FEM) ngandhani pabrikan, merek, lan pengecer babagan kinerja lingkungan fasilitas masing-masing, saéngga bisa nambah perbaikan keberlanjutan.
Higg FEM nyedhiyakake fasilitas babagan gambaran lingkungan babagan lingkungane. Iki mbantu dheweke ngenali lan menehi prioritas kesempatan kanggo perbaikan kinerja.

Modul Sosial & Tenaga Kerja Higg Facility
Kabeh wong pantes nyambut gawe ing lingkungan sing aman lan sehat yen nampa upah sing cukup. Kanggo nambah kahanan sosial lan tenaga kerja kanggo para pekerja sing ngasilake miliaran sandhangan, tekstil, lan alas kaki saben taun, merek lan pabrikan kudu luwih dhisik ngukur pengaruh sosial fasilitas global.

图片2

Modul Sosial & Tenaga Kerja Higg Facility (Higg FSLM) ningkatake kahanan sosial lan tenaga kerja sing aman lan adil kanggo para pekerja rantai nilai ing saindenging jagad. Fasilitas bisa nggunakake penilaian kanthi skor kanggo ngerti hotspot lan nyuda lemes audit. Ora fokus ing kepatuhan, dheweke bisa ngaturake wektu lan sumber daya kanggo nggawe perubahan sistemik sing tetep.
Terus gabung karo HIGG kanggo entuk penilaian mandiri sing inovatif sing nggawe perusahaan bisa ngevaluasi jinis material, produk, pabrik manufaktur lan proses proses ing konteks pilihan desain lingkungan lan produk.
Indeks HIGG minangka alat pelaporan keberlanjutan standar sing digunakake dening luwih saka 8.000 pabrikan lan 150 merek ing saindenging jagad. Iki ngilangi kebutuhan kanggo evaluasi dhiri sing bola-bali lan mbantu ngenali kesempatan kanggo nambah kinerja.


Wektu kiriman: Apr-05-2020