Jaket lampu anti-virus nglindhungi kulawarga

Jaket cahya antimikroba lan antivirus: virus minangka organisme cilik lan sederhana sing mung ngemot siji jinis asam nukleat (DNA utawa RNA) sing kudu urip ing sel lapisan lan berkembang kanthi replikasi. Sanajan virus mung struktur lan ukurane cilik, bisa nggawe wong lan tanduran lara lan mateni. Antarane virus DNA cilik, kayata, sawetara nyebabake gastroenteritis ing manungsa lan babi maneh, dene sing liya nggunakake jam tonsil manungsa lan ora duwe kemampuan kanggo nganakake patogen dhewe, nanging kanthi bantuan adenovirus, virus helper liyane sing nyusup ing amandel.

Virus sing paling akeh mengaruhi manungsa yaiku influenza! Flu mateni luwih saka 88.000 wong setaun ing China, Luwih saka 80 persen wong tuwa umure luwih saka 60 taun. Virus influenza ditularake utamane liwat tetesan udara, kontak ing antarane wong sing rentan lan wong sing kena infeksi, utawa kontak karo obyek sing wis kontaminasi. Musim musim salju umume yaiku musim insiden sing dhuwur, utamane disebabake virus influenza virus lan virus influenza B. Desainer pengin ngandhani manawa maksud asli produk kasebut yaiku kanggo nglindhungi kesehatan awake dhewe lan kulawargane.

未标题-2

Kain antibakteri wis diwasa banget ing pasar, lan eksperimen lan tes anti-virus cukup lancar. Epidemi domestik mboko sithik mandheg, nanging yen dipikir kaping pindho, produk iki uga mengaruhi virus influenza umum, mula dikirim kanggo kabeh wong, produke seri wong tuwa lan bocah, mode sederhana. Muga-muga kabeh jagad bisa urip tentrem lan bebas saka penyakit lan bencana

未标题-4

Jaket mudhun ringan iki cocok kanggo umur pirang-pirang taun, lan bisa digunakake dening bocah lan wong diwasa. Bisa nganggo rasukan wong tuwa-anak utawa kanggo pasangan supaya kulawarga dadi luwih anget lan raket. Apa kanggo lelungan, kulawarga, utawa nekani rutin, jaket mudhun nyedhiyakake kenyamanan tanpa wates.


Wektu kiriman: Okt-15-2020