Jaket cahya anti-virus nglindhungi kulawarga sampeyan

Jaket cahya antimikroba lan antivirus: virus minangka organisme cilik lan prasaja sing mung ngemot siji jinis asam nukleat (DNA utawa RNA) sing kudu urip ing sel sing urip lan berkembang kanthi replikasi. bisa nggawe wong lan tanduran lara lan mateni.Antarane virus DNA cilik, contone, sawetara nyebabake gastroenteritis ing manungsa lan babi maneh, dene liyane mangan jam amandel manungsa lan ora duwe kemampuan kanggo domestikasi patogen dhewe, nanging kanthi bantuan adenovirus, virus pembantu liyane sing nyusup amandel.

Virus sing paling mengaruhi manungsa yaiku influenza!Flu mateni luwih saka 88.000 wong saben taun ing China,Luwih saka 80 persen yaiku wong tuwa sing umure luwih saka 60 taun.Virus influenza ditularake utamane liwat tetesan udhara, kontak antarane wong sing rentan lan wong sing kena infeksi, utawa kontak karo obyek sing kontaminasi.Musim musim gugur musim dingin umum yaiku musim insiden sing dhuwur, utamane disebabake virus influenza a lan virus influenza B .Desainer pengin ngandhani yen tujuan asli produk kasebut yaiku kanggo nglindhungi kesehatan awake dhewe lan kulawargane.

未标题-2

Kain antibakteri wis diwasa banget ing pasar, lan eksperimen lan tes anti-virus relatif lancar. Epidemi domestik mboko sithik mandheg, nanging kanthi dipikirake, produk iki uga duwe efek tartamtu ing virus influenza umum, mula dikirim. kanggo kabeh wong, produk kasebut minangka seri wong tuwa-anak, fashion sing prasaja. Muga-muga jagad iki bisa urip kanthi tentrem lan bebas saka penyakit lan bencana.

未标题-4

Jaket mudhun sing entheng iki cocog kanggo macem-macem umur, lan bisa dipakai bocah lan wong diwasa.Bisa digunakake minangka rasukan tiyang sepah-anak utawa minangka pasangan kanggo nggawe kulawarga luwih anget lan intim.Apa iku kanggo lelungan, kulawarga, utawa rawuh biasa, jaket mudhun nawakake penak tanpa watesan.


Wektu kirim: Oct-15-2020