Jaket Down Goose Pria

Katrangan singkat:

Jaket angsa pria nganggo kain poliester 100%, ngisi angsa 90/10, sandhangan paling aman lan paling kepenak, menehi anget tanpa ngempet.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Barang: Jaket angsa pria
Komposisi kain: 100% poliester
Isi: Angsa putih 90% mudhun, 10% wulu
Ukuran Ukuran: S-XXXL
Bobot bantalan: 235gr
Karakteristik: Anget lan Aman
Tes: Tes fisik lan kimia OK
MOQ: 300-500 / 501-1000 / nduwur 1000
Rega: FOB SHANGHAI
Pengiriman: Liwat segara, liwat udara, liwat kurir, liwat sepur
ISTILAH PEMBAYARAN L / C, D / P, T / T, Kanggo dirembug

Bagan Pangukuran

UnikNr. Takeran Komentar tol. + / - Wong asia AsiaM AsiaL AsianXL Asmara AsianXXXL
1000 1 / 2Kutuk 1,0 57,0 59,0 61,0 63,0 65,0 67,0
1040 1 / 2Hem 1,0 56,5 58,5 60,5 62,5 64,5 66,5
1052 Ambane Armhole, saka HSP 0,5 27,8 28,4 29,0 29,6 30,2 30,8
1061 Lebar mburi 0,5 42,6 0,0 45,0 46,2 47,4 48,6
1062 Posisi jembaré mburi 0,5 15,8 16,1 16,4 16,7 17,0 17,3
1070 Dawa bali, ing CB Shell Jkt 1,0 74,0 75,5 77,0 78,5 80,0 81,5
1092 Liwat pundhak 0,5 45,6 46,8 48,0 49,2 50,4 51,6
1093 Gulung pundhak 0,0 4,3 4,4 4,5 4,6 4,7 4,8
1094 Lebar gulu 0,5 20,7 21,1 21,5 21,9 22,3 22,7
1095 Gulung gulu CB 0,0 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5
1096 Gulung gulu CF 0,0 11,6 11,8 12,0 12,2 12,4 12,6
1300 Panjang ngarep, ingCF Shell Jkt 1,0 64,4 65,4 67,0 68,3 69,6 70,9
1305 Frontzip Shell Jkt 0,5 73,5 75,0 76,5 78,0 79,5 81,0
1320 Dawa paket 1,0 78,0
1321 Jembar plaket batin 0,0 3,5 3,5 3,5 3,5 3,5 3,5
1350 Jembar ngarep 0,5 40,6 41,8 43,0 44,2 45,4 46,6
1351 Posisi jembar ngarep saka HSP 0,5 15,8 16,1 16,4 16,7 17,0 17,3
1355 Yoke, ing CF 0,0 6,5
1500 Dawa lengen saka CB Kontrol 0,0 91,0
1505 Posisi siku saka CB Kontrol 0,0 60,0
1510 Panjang lengan, lengen Setin kalebu badai 1,0 66,0 67,0 68,0 69,0 70,0 71,0
1525 Panjang lengan, Ing lengen klambi Kontrol 0,0 0,0
1540 1/2 Lengan ndhuwur 0,5 21,6 22,3 23,0 23,7 24,4 25,1
1550 1 / 2Sikut 0,5 19,5 20,0 20,5 21,0 21,5 22,0
1560 1 / 2Lengan lengen klambi 0,5 15,2 15,6 16,0 16,4 16,8 17,2
1564 1 / 2Lengan lengen klambi, Badai badai jembaré 0,5 10,2 10,6 11,0 11,4 11,8 12,2
1565 Dhuwur cuff, Cuff badai 0,0 6.0 6.0 6.0 6.0 6.0 6.0
1610 Kerah CF 0,0 7,6 7,8 8,0 8,2 8,4 8,6
1615 Kerah CB 0,0 7,6 7,8 8,0 8,2 8,4 8,6
1640 CF hood 0,0 10,6 10,8 11,0 11,2 11,4 11,6
1650 Dhuwur Hood 0,5 35,7 36,1 36,5 36,9 37,3 37,7
1660 1 / 2Jembaré panganan 0,5 26,0 26,5 27,0 27,5 28,0 28,5
1670 Panjang Hoodl ingCB 1,0 50,4 51,2 52,0 52,8 53,6 54,4
1690 Jembar visor hood 0,0 6.0 6.0 6.0 6.0 6.0 6.0
1695 Panjang visor hood 0,0 16,0 16,0 16,0 16,0 16,0 16,0
2023 Zip saku dada 0,5 19,0 19,0 20,0 20,0 21,0 21,0
2032 Bukaan kanthong pinggul Horisontal bukaan pinggul. 0,5 18,0 18,0 19,0 19,0 20,0 20,0
2034 Posisi kanthong pinggul saka hem 0,0 11,0
2051 Zip saku batin 0,5 18,0 18,0 18,0 18,0 18,0 18,0
5015 Posisi logo, saka CF 0,0 7,4 7,7 8,0 8,3 8,6 8,9
5045 Posisi logo, saka lapisan ngarep 0,0 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5
5200 Posisi lab, Lengan saka CB 0,5 35,4 36,2 37,0 37,8 38,6 39,4
5210 Posisi flag flag saka hem 0,0 15,0 15,0 15,0 15,0 15,0 15,0
M9000 Bobot ngisi mudhun 0,0

Kategori Warna Produk

Sampeyan uga bisa ngatur warna sing dikarepake

SX08A

Standar Tes

AQL: 2.5

Lulus GB / T 19001-2016 / ISO9001: 2005 sistem manajemen mutu

Penylametan Anget

1. Isi

Kaping pisanan, sanajan jaket mudhun ora mudhun 100%. Ana pangisi liyane, kayata wulu. Pengisi jaket mudhun dipérang dadi angsa putih, angsa abu-abu, bebek putih lan bebek abu-abu.

2. Kasampurnan

Iki nuduhake bobot gram mudhun sing diisi klambi. Umume, bobot gram isi jaket dawa sedheng normal udakara 200.

3. Isi kasmir

Iki nuduhake persentasi mudhun ing sandhangan. Jaket mudhun kanthi ngisi mudhun 90% anget banget, lan 70% - 95% ditemokake ing pasar.

4. Akeh

Yen saya dhuwur kembang, saya cahya, saya akeh hawa sing bisa dikunci = saya akeh anget. Umume, derajat sandhangan njaba sing alus kira-kira 500, sing anget banget. Yen dibandhingake karo gelar sing alus, jumlah uga bisa uga tetep anget

Piranti Kita

Mesin Cithakan

Mesin Inspeksi Kain

Mesin Nglereni Laser

Gudang

Sertifikat

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan