Jaket Goose Down Pria

Katrangan singkat:

Jaket angsa lanang nganggo kain 100% poliester, 90/10 isi angsa, sandhangan sing paling aman lan nyaman, menehi anget tanpa kendharaan.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Panggonan Asal: CHINA Kain Shell: 100% poliester
Fitur: anti banyu Kain Lining: /
Bahan pangisi: 90% angsa putih mudhun, 10% wulu Nomer Model: /
Wangun: Biasa kerah: Biasa
Tipe Penutupan: Zipper Dawane sandhangan: 77 cm
Tipe Pola: Padat Tipe Outerwear: Biasa
Hooded: ya wis Gaya Lengan: Biasa
Isi mudhun: 235g Ketebalan: kandel
Dekorasi: Kanthong dhadha Tipe: Biasa
Logo: Printing Logo Kustomisasi Tipe produk: Jaket angsa lanang
Desain Anget lan Safety ukuran: S-4XL
tembung kunci: wong lanang's angsa mudhun jaket Fungsi: anti banyu
wusana: Busana saben dina mangsa mangsa: mangsa
Lead Time: Kanggo Dirembug Pangiriman: Dhukungan Express, Angkutan Laut, Angkutan Darat, Angkutan Udara
MOQ: 500-1000, 1001-2000, ndhuwur 2000 Istilah Pembayaran: L/C, D/P, T/T, Kanggo rembugan

Produk Multi Angle Pictures

SX08A2
SX08D1
SX08G1

LAYANAN KAMI:

Kita duwe tim desain independen.Kanggo menehi sampeyan desain modis lan novel.

Kita duwe tim QC profesional kanggo njamin kualitas produk sampeyan.

Kita duwe tim pola profesional kanggo njaga sandhangan kanthi apik.

Kita duwe staf jahitan sing trampil sing bakal menehi sampeyan produk rampung sing sampurna
 

FAQ

P: Kepiye carane miwiti proyek?

A: Kanggo miwiti proyek sampeyan, kirimake gambar desain kanthi dhaptar materi, jumlah lan rampung.Banjur, sampeyan bakal entuk kutipan saka kita sajrone 24 jam.

 

Q: Kita ora kenal karo transportasi internasional, apa sampeyan bakal ngatasi kabeh logistik?

A: Mesthi.Pengalaman pirang-pirang taun lan forwarder kerja sama jangka panjang bakal ndhukung kita.Sampeyan mung bisa ngandhani tanggal pangiriman, banjur sampeyan bakal nampa barang ing kantor / omah.uneg-uneg liyane ninggalake kanggo kita.

 

P: Pira biaya kanggo sampling, suwene wektu kanggo sampling

A: Kanggo conto sandhangan, kita bakal takon 3 kaping rega BULK.Biasane kanggo conto njupuk 7 dina.

 

P: Apa's produksi Lead Time?

A: Kapal produksi OEM miturut jumlah pesenan tartamtu lan syarat khusus.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan