Jaket Down Real Pria

Katrangan singkat:

Jaket asli pria nganggo nilon 100% nilon, 90/10 isi mudhun, sandhangan sing paling kepenak kanggo sampeyan, menehi anget tanpa ngempet. Tetep anget lan tahan banyu sing dhuwur. Bisa dicegah supaya udan nalika udan utawa salju.


Detail Produk

Tag Produk

Kasus Proyek

Pilih A Milih B
Isi: palsu Isi: 90/10 nyata mudhun
Kain: nilon 100% Kain: nilon 100% 

Rincian Produk

Barang: Jaket nyata pria 20FAS40
Komposisi kain: 100% nilon
Isi: 90% mudhun 10% wulu
Ukuran Ukuran: S-4XL
Bobot mudhun: 80G
Karakteristik: Cahya nanging angetAnti banyu
Tes: Tes fisik lan kimia OK
MOQ: 300-500 / 501-1000 / nduwur 1000
Rega: FOB SHANGHAI
Pengiriman: Liwat segara, liwat udara, liwat kurir, liwat sepur
Wektu Utama: Kanggo dirembug
ISTILAH PEMBAYARAN L / C, D / P, T / T, Kanggo dirembug

Kategori Warna Produk

Jacket1

Bagan Pangukuran

SIZE CINA M L XL XXL XXXL
UKURAN KOREAN 95 100 105 110 115
Jembar CHESE 109 114 119 124 130
WASIST WIDTH 103 108 113 118 124
Wide Lebar 44 46 48 50 52
KECIL KECIL 105 110 115 120 126
LENGAN PANJANG 64 65 66 67 68
PUSAT BALIK PANJANG 66 68 70 71 72

Carane milih

Sederhana lan resik kanggo nggawe gaya santai santai, jahitan telung dimensi, langsing, katon luwih bisa

Nggawa anget sing cukup kanggo musim salju. Desain slotted bag gampang lan praktis. Kain kasebut kepenak lan alus, alus lan cedhak kulit. Ayo tumindak lan suhu urip bebarengan, angin sederhana lan gaya jalanan kombinasi sing apik banget, nuduhake gaya sing tampil lan angel.

Kain olahan berkualitas tinggi, nduweni permeabilitas udara lan permeabilitas kelembapan sing apik banget, gagang alus, ora ana deformasi sawise ngumbah. Desain medium lan dawa klasik bisa ngowahi gambar kanthi luwih apik, lancip lan modis kanthi umum.

Sandhangan empuk katun medium lan dawa pria, klambi katun topi sing dawa lan kenthel, kinerja sing tahan angin lan anget apik banget, versi sing gampang lan rapi, saku modis, flanging lan miring, luwih trep kanggo dicekel bayi, kanthi gaya santai!

Ing musim salju, Mantel Hooded sing kenthel anyar, kanthi desain Hoodie klasik lan serbaguna, nampilake gaya mode lengkap, lan bagian ndhuwur sing modis lan serbaguna nuduhake pesona lengkap pria modis.

Piranti Kita

Mesin Cithakan Otomatis Rotary Head 360 Derajat

Mesin Inspeksi Kain

Mesin Nglereni Laser

Lokakarya

Sertifikat

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan