Jaket Down Nyata Pria

Katrangan singkat:

Jaket mudhun nyata wong kanthi kain ringan 100% nilon, 90/10 isian mudhun, sandhangan sing paling nyaman kanggo sampeyan, menehi anget tanpa kendala.Tetep anget lan kanthi repellent banyu dhuwur.Sampeyan bisa nyingkiri supaya udan ing dina udan utawa salju.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Panggonan Asal: CHINA Kain Shell: 100% nilon
Fitur: anti banyu Kain Lining: /
Bahan pangisi: 90% mudhun 10% wulu Nomer Model: 20FAS40
Wangun: Biasa kerah: Ngadeg
Tipe Penutupan: Zipper Dawane sandhangan: 66cm
Tipe Pola: Padat Tipe Outerwear: Biasa
Hooded: No Gaya Lengan: Biasa
Isi mudhun: 80g Ketebalan: cahya
Dekorasi: / Tipe: Biasa
Logo: Printing Logo Kustomisasi Tipe produk: Jaket mudhun lanang nyata
Desain Cahya nanging anget ukuran: S-4XL
tembung kunci: Jaket mudhun lanang nyata Fungsi: anti banyu
wusana: Busana saben dina mangsa mangsa: mangsa
Lead Time: Kanggo Dirembug Pangiriman: Dhukungan Express, Angkutan Laut, Angkutan Darat, Angkutan Udara
MOQ: 500-1000, 1001-2000, ndhuwur 2000 Istilah Pembayaran: L/C, D/P, T/T, Kanggo rembugan

Produk Multi Angle Pictures

Jacket1

LAYANAN KAMI:

Kita duwe tim desain independen.Kanggo menehi sampeyan desain modis lan novel.

Kita duwe tim QC profesional kanggo njamin kualitas produk sampeyan.

Kita duwe tim pola profesional kanggo njaga sandhangan kanthi apik.

Kita duwe staf jahitan sing trampil sing bakal menehi sampeyan produk rampung sing sampurna
 

FAQ

P: Kepiye carane miwiti proyek?

A: Kanggo miwiti proyek sampeyan, kirimake gambar desain kanthi dhaptar materi, jumlah lan rampung.Banjur, sampeyan bakal entuk kutipan saka kita sajrone 24 jam.

 

Q: Kita ora kenal karo transportasi internasional, apa sampeyan bakal ngatasi kabeh logistik?

A: Mesthi.Pengalaman pirang-pirang taun lan forwarder kerja sama jangka panjang bakal ndhukung kita.Sampeyan mung bisa ngandhani tanggal pangiriman, banjur sampeyan bakal nampa barang ing kantor / omah.uneg-uneg liyane ninggalake kanggo kita.

 

P: Pira biaya kanggo sampling, suwene wektu kanggo sampling

A: Kanggo conto sandhangan, kita bakal takon 3 kaping rega BULK.Biasane kanggo conto njupuk 7 dina.

 

P: Apa's produksi Lead Time?

A: Kapal produksi OEM miturut jumlah pesenan tartamtu lan syarat khusus.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan